fbpx

ODOTTAVAT TUNNELMAT

Kummallinen kevät romahdutti matkailualan, kuten on huomattu. Ensin seurattiin maailman tilannetta ja jotenkin koko asia tuntui kaukaiselta. Sitten yhtäkkiä se jysähti. Huomasimme itsekin istuvamme palaverissa, jossa aidosti mietimme, että mitä teemme. Päällimmäisenä tunteena harmitus, sillä tunsimme, että olimme juuri päässeet loistavaan vauhtiin ja mukavaa yhteistyön tunnelmaa oli siellä sun täällä. Kuin päivässä kaikki kesää kohtaan kehittämämme odotukset olivat poissa ja vakavoiduimme (kuitenkin vain hetkeksi) tulevaisuuden pohdinnan ääreen.

Kevät on eletty ja kesää vietetään. Happy Finn -brändituotteet ovat olleet jatkuvasti markkinoilla ja kiitos asiakkaillemme, sillä heidän tukensa pienyrittäjälle on tehnyt sen, että voimme katsoa tulevaan toiveikkaana. Luonnon merkitys on entisestään kasvanut ja sen tarjoama puhtaus sekä rauha. Tähän aiomme keskittyä myös omassa toiminnassamme, kuten olemme tähänkin asti tehneet. Metsään mennessä rauhoitut ja voit unohtaa muun maailman hetkeksi – siellä olet turvassa ja voit keskittyä itseesi.

Yritysten palauduttua vallinneesta tilanteesta ja toivoen, että uutta aaltoa emme joudu kokemaan, haluaisimme tuottaa työyhteisöille yhteisiä elämyksiä. Työvälineiden ja työnteon tapojen muutos kaiken keskellä on muuttanut myös työyhteisöjen dynamiikkaa ja yhdessä tekemisen muoto on voinut muuttua tapahtuvaksi sähköisten välineiden avulla. Työelämä on mahdollisesti muuttunut pysyvästi. Ihmisen tarve yhteisöllisyyteen ei varmastikaan muutu ja näemme tärkeänä, että tiimit tekevät asioita yhdessä. Mikä siihen parempi ympäristö kuin metsä ja luonto, jossa on tilaa hengittää ja häiriötekijät minimissä.

Perusasioiden äärelle – se on punainen lankamme. Olemme miettineet digitalisoitumista matkan varrella, mutta tuolloin jää toteutumatta läsnäolo, konkreettinen luonnon kosketus ja aito elämys. Osa niitä perusasioita onnellisuuden kynnyksellä. Ehkä tämä aika ja kehitys meidät digimaailmaan vielä vie, ikinä ei tiedä. Tuntosarvemme ovat alati pystyssä ja persoonamme eivät ole tottuneet jäämään tuleen makaamaan. Tällä hetkellä luotamme kuitenkin yhä aitouteen ja läsnäoloon ja toivomme sydämemme pohjasta, että sitä saamme vielä tuottaa monelle työtiimille luoden kaivattua yhdessä tekemistä etäyhteyksien keskelle. Jotta Teams ei olisi vain palaveri- ja keskustelualusta, vaan työkaverit olisivat keskenään aito Team.

kirjoitusterveisin,

Jenni, Happy Finn